Shandong Yuantai Derun Steel Pipe Co., Ltd

  • China Shandong Yuantai Derun Steel Pipe Co., Ltd Bedrijfsprofiel
  • China Shandong Yuantai Derun Steel Pipe Co., Ltd Bedrijfsprofiel
  • China Shandong Yuantai Derun Steel Pipe Co., Ltd Bedrijfsprofiel
  • China Shandong Yuantai Derun Steel Pipe Co., Ltd Bedrijfsprofiel
Aantal werknemers 200~500
Export pct 80% - 90%

Inleiding

de groep van het yuantaistaal neemt de“ Integriteit, Praktisch aspect, Win-Win Innovatie, „aangezien zijn enig verrichtingsprincipe, altijd in het zetten van de klantenvraag in de eerste plaats voortduurt. De aan maximumbehoeften van klanten als het uitgangspunt en het steunpunt van het werk voldoen, dat het vertrouwen en de eerbied van de meeste klanten heeft gewonnen en een win-win situatie met klanten bereikt, bepaalde het belangrijke standpunt in de staalindustrie. de groep van het yuantaistaal in shandong wordt gevestigd, is de bedrijfsontwikkeling uitgebreid aan het gehele land, behandelend Zuid-China, Noord-China, centraal China, en gebied dat het Oost- van China. de groep van het yuantaistaal in Guangdong, Fuzhou, Xiamen, Chengdu, Chongqing, Shanxi, Tianjin, Liaoning, Lanzhou, Wuxi en andere gebiedenopstelling 11 dochterondernemingen, heeft meer dan 600 werknemers, jaarlijkse verkoop van staalproducten van meer dan 3,6 miljoen ton, jaarlijks verkoopinkomen meer dan 15 miljard RMB. Momenteel, de handel van het bedrijfstaal. Galvaniseerden de producten van de bekende staalfabriek van agentenchina, met inbegrip van staalrollen, staalrollen en plaat, staalplaat, schipplaat met hoge weerstand, roestvrij staal, h-Straal, I-Boon, de walsdradenenz. Dienst in veertig duizend onderneming. Onze producten zijn betrokken bij de de verwerkingsmachines, techniek van de staalstructuur, de milieubescherming, materiaal verwerkende, stroomtechniek, auto, scheepsbouw en andere industries.2. De de staalverwerking en distributie. om one-stop staalverwerking, opslag, de distributiediensten voor klanten beter te verstrekken, heeft het bedrijf het van de staalverwerking en distributie centrum in wuxi tianjin gevestigd. Klant eerst, kwaliteit eerst, de dienst eerst, gemeenschappelijke ontwikkeling. One World Één droom.

Geschiedenis

Met meer dan 20 jaarervaring op staal materiële zaken, bezitten wij fabriek en verscheidene handelbureaus, zowel in Shandong-provincie als in Jiangsu-provincie.

Wij zijn één van de grootste fabrikanten van naadloze staalbuizen met de vroegste onderneming, de grootste productieschaal en de hoogste productkwaliteit in China. De jaarlijkse productiecapaciteit is 120.000 ton.

Dienst

De laatste jaren, is de roestvrij staalmarkt verwarring, en de productkwaliteit is ongelijk. Co. van de het Staalpijp van Shandongyuantai Derun, Ltd gelooft dat de „kwaliteit eerst, reputatie eerst“ het gebouw van het handhaven van een regelmatige ontwikkeling van ondernemingen is, heeft ons bedrijf een strikt systeem voor kwaliteitscontrole, zal om het even welke verbinding dichte nauwkeurig onderzoek en verslagen, om klanten de beste producten en de eerste klassendienst ervoor zorgen te geven hebben.

Ons Team

De volgende jaren, Co. van de het Staalpijp van Shandong Yuantai Derun, Ltd zullen productieschaal uitbreiden en het bestuursniveau, de introductie en de cultuur van talenten verbeteren, en communicatie en uitwisselingen met klanten versterken, oprechte samenwerking blijven houden en wederzijds voordeel bereiken en win-win met klanten.

Wij zien ernaar uit verhoudingen met u in de nabije toekomst te vestigen.

Welkom om onze fabriek te bezoeken!

Laat een bericht achter